Opšti uslovi kupovine

Proces kupovine je jednostavan. Nakon što odaberete željene proizvode ili usluge, dodajete ih u korpu i nastavljate na proces naručivanja. Tu ćete uneti sve potrebne informacije za dostavu i izabrati način plaćanja. Vaši podaci će biti zaštićeni i čuvani u skladu sa najvišim standardima bezbednosti.

Kada završite sa procesom naručivanja, vaša porudžbina će biti obrađena što je brže moguće. Dostava će biti izvršena u dogovorenom vremenskom roku, a troškovi dostave će biti jasno naznačeni pre nego što potvrdite porudžbinu.

Uslovi isporuke

Gde se roba isporucuje?

SRBIJA
Na teritoriji Republike Srbije naručene artikle isporučujemo u svim mestima u kojima je moguća isporuka i naplata od strane BEX Kurirske službe.

Rok isporuke

Od trenutka kada putem e-mail/sms dobijete potvrdu transakcije, roba se šalje najkasnije u naredna četiri radna dana, odnosno sedam do deset dana ukoliko proizvod ne postoji na stanju i potrebno je izraditi nov, a rok isporuke zavisi od kurirske službe.

Preuzimanje posiljke

Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 7 – 16 h. U slučaju nepreuzimanja pošiljke, pošiljka se vraća nama.

Cena isporuke

Cena isporuke se plaća prilikom  preuzimanja pošiljke, direktno kuriru.

Korpa