O nama

Ko smo mi?

Vikki’s Girls je domaći brend kreiran s ljubavlju za sve male devojčice koje žele biti princeze bar na jedan dan.

Modeli su unikatno i specijalno kreirani od strane profesionalnog dizajnera mode, a svaka haljina i svaki detalj je šiven ručno vrednim rukama saradnica našeg tima.

Dostupne haljine aktuelne kolekcije možete pronaći u našem web shopu gde ujedno možete videti i dostupnost haljine, veličine i rok isporuke.

Uživajte u svakoj proslavi i svakom danu sa svojim lepoticama jer njihovi osmesi i radost su beskrajni.

Vaša Vikki

O brendu:

Brend Vikki’s Girls je nov domaći brend pokrenut 2022. godine i predstavlja ekskluzivnu i luksuznu kolekciju brenda,, Oui Nice” koji postoji od 1991.

Kako poslovanje i ekspanzija posla ide u korak sa vremenom, brend ,,Oui Nice” je odlučio da proširi asortiman svog brenda pod brendom Vikkis Girls gde cete moći da pronadjete unikatne i posebno dizajnirane modele haljina za devojčice.

Svaka haljina je posebno dizajnirana, ručno ukrašena i šivena sa svim detaljima koji se nalaze na njoj.

Svi materijali korišćeni za haljine su premium kvaliteta, kako bi svaka haljina imala notu elegancije ali i kako bi opravdali kvalitet koji nudimo već 30 godina.

Nadamo se uspehu i ovog novog brenda i unapred se zahvaljujemo na vasoj podrsci jednoj mladoj dizajnerki koja ostvaruje svoj dečiji san kroz izradu haljina za devojcice inspirisanih princezama iz bajke.

Korpa